Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı? - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

12 Temmuz 2021 Pazartesi

Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?



Yurt dışında önemli bir verinin olmadığı haftanın ilk günü, yurt içinde işsizlik ve konut satışları takip edilecek. Bakanlar Toplantısı da gündemde takip edilecek konular arasında yer alıyor.

DOLAR VE EURO

Yurt içi döviz piyasalarındaki sakin seyir yeni haftanın başlangıcında da korunuyor. Yaklaşık 1 aydır 8,70 etrafında dar aralıklarda hareket eden dolar/TL, geçen haftanın kapanış seviyeleri olan 8,65-8,66 civarında. Euro/TL de 10,30'un hemen altında el değiştiriyor.

PETROL

Global büyümede yavaşlamaya yönelik endişelerin, arzda sıkılaşma beklentilerine üstün gelmesinin etkisi ile petrol fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Brent petrolünün varil fiyatı bu sabah 75,37 dolar seviyesine kadar geriledi.

ALTIN

ABD Doları'nın yeni haftaya bir miktar değer kazanarak başlaması, altın fiyatını geriletti ve spot altın bu sabah 1.801 dolar seviyesine çekildi. Yatırımcılar, altın fiyatının yönünü belirlemek için ABD'de bu hafta açıklanacak enflasyon verisini ve Fed Başkanı Powell'ın konuşmasını beklediklerini ifade ediyorlar.



Kaynak: http://aktifhaber.com/ekonomi/dolar-ve-euro-yeni-haftaya-nasil-basladi-3-h163834.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder