Sahte darbe’nin, sahte gazileri: 15 Temmuz yalanlarını tek bir videoda özetledi - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

30 Nisan 2024 Salı

Sahte darbe’nin, sahte gazileri: 15 Temmuz yalanlarını tek bir videoda özetledi

15 Temmuz sözde darbe girişimiyle ilgili gerçeklerini araştıran Selçuk Adıgüzel yayınladığı yeni videoda şimdiye kadar ortaya çıkardığı ‘sahte gazileri‘ tek videoda anlattı.

AKP ve yandaşlarının 15 Temmuz yalanlarını belgeleriyle çürüten Adıgüzel, mahkeme kayıtlarına giren 2559 Yaralanma vakası tespit etmişti. Bu kişilerin ortamın ve şartların da etkisiyle ciddi bir yaralanma olsun olmasın gazilik başvurusunda bulunduğunu belirten Adıgüzel, yaptığı araştırmalarda sahte gazileri tek tek ortaya çıkarmıştı.

Adıgüzel, yeni yayınladığı video hakkında şunları söyledi: Bu tarihten önce yayınlanan tüm 15 Temmuz sahte gazisi videoları kolaj şeklinde tek videoda birleştiriliyor. Daha öncekileri kaçıranlar için özet mahiyette bilgiler…


Aktif Haber https://aktifhaber.com/gundem/sahte-darbenin-sahte-gazileri-15-temmuz-yalanlarini-tek-bir-videoda-ozetledi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder