‘Keşke sınırları da böyle korusaydınız’: Polisin, 1 Mayıs barikatına Şahan Gökbakar ve Mustafa Sandal’dan tepki! - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

1 Mayıs 2024 Çarşamba

‘Keşke sınırları da böyle korusaydınız’: Polisin, 1 Mayıs barikatına Şahan Gökbakar ve Mustafa Sandal’dan tepki!

AKP, İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün Taksim’de kutlanmasını yasaklamıştı. Çevik kuvvet ekiplerinin barikat kurduğu Unkapanı’ndaki tarihi kemerlerin üzerine keskin nişancılar yerleştirildiği görüldü. Bu görüntü aralarında sanatçıların da bulunduğu toplumun büyük bir kesimi tarafından ‘Keşke sınırlarda böyle korusaydınız’ denilerek eleştirildi.

1 Mayıs’ın Taksim meydanında kutlamasına izin vermeyen AKP yönetimi bölgeyi ablukaya aldı. Bir çok yol kapatılırken ve toplu ulaşımda kapatıldı. Polisin Fatih Unkapanı tarihi Bozdağan kemerlerinde kurduğu barikat ise tepki topladı. Çevik kuvvet ekiplerinin tomalarla ikinci bir duvar ördüğü kemerlerin üzerine keskin nişancılar yerleştirildiği görüldü. Bu görüntü sosyal medyada eleştirildi. 

Komedyan Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından “Hey yavrum hey… Barikata bak. Saraçhane geçilmez! Kendi vatandaşımızı Taksim’e sokmamak için gösterilen bu çaba, keşke ne idüğü belirsiz kaçakları ülkemize sokmamak için gösterilse değil mi?!” paylaşmı yaptı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal da barikatın fotoğrafını paylaşarak, “Darısı sınırlarımızın başına! Tüm emekçilerimizin bayramı kutlu olsun.” notunu düştü. 

 



Kaynak: https://aktifhaber.com/gundem/keske-sinirlari-da-boyle-korusaydiniz-polisin-1-mayis-barikatina-sahan-gokbakar-ve-mustafa-sandaldan-tepki.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder