“Hep derdim ki; Gülnur hayata ne acelen var? Öyle çok acelesi varmış ki; 28 yaşında gitti!” - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

29 Haziran 2019 Cumartesi

“Hep derdim ki; Gülnur hayata ne acelen var? Öyle çok acelesi varmış ki; 28 yaşında gitti!”



Balıkesir’in Havran ilçesinde, 28 yaşındaki doktor Gülnur Yılmaz, babası Mustafa Ali Yılmaz tarafından 11 kurşunla öldürüldü. Anne ve babası boşanma sürecinde olan Gülnur doktor, vahşice bir cinayete kurban gitti. Babası, önce onu takip edip otomobilin kaza yapmasına neden oldu ardından da yaralı haldeyken kurşun yağmuruna tuttu. Cinayet sebebi ise genç doktorun, annesinin yerini babasına söylememesiydi.


Gülnur Yılmaz’ın hayatı tam bir başarı öyküsüydü. O kadar çaba göstererek kazandığı okulunu bitireli, kepini atalı sadece 1 hafta olmuştu.

ZORLA KUAFÖR YAPTILAR

Gülnur Yılmaz, ailesi tarafından zorla meslek lisesinin kuaförlük bölümüne gönderilmişti. Yıllarca kuaförlük yaparak evine destek oldu. Ancak onun en büyük hayali doktor olmaktı. Bir taraftan kuaförlük yaparken bir taraftan da üniversite sınavına hazırlandı. Çabaları boşa çıkmadı; Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Hayatın çok kısa olduğunu bilircesine bir koşturmaca içindeydi. Arkadaşlarının “Her şeyi aynı andan yapmaya çalışıyorsun, hayata ne acelen var” demelerine kulak asmadan yaşamaya devam ediyordu.

Doktor Gülnur Yılmaz’ın yakın arkadaşı sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Yılmaz’ı, hayatı acılar ve eziyetler içinde geçen bir kadın, olarak tanımladı. Aynı acı ve eziyet içerisinde öldürülmesine dikkat çekti. Ölüm haberini verdiği mesajının altında Doktor Gülnur’un öyküsünü işte böyle anlattı:

HERKESTEN ÇOK ÇABALADI

Bugün benim canım arkadaşım, aile dostum, ablam Gülnur Yılmaz, babası tarafından annesinin yerini söylemediği için 11 kurşun sıkılarak öldürüldü.

Şimdi size biraz Gülnur Yılmaz kimdi ondan bahsedeceğim.

Gülnur, ailesi tarafından zorla meslek lisesinin kuaförlük bölümüne gönderilmiş yıllarca kuaförlük yapıp daha sonra çabalayarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi kazanmış bir başarı öyküsüydü.

Gülnur Yılmaz, hayatımda gördüğüm en onurlu, en dürüst, en neşeli, en azimli ve en başarılı kadındı.

Hayatı annesi ile babası arasında kalarak herkesten çok çabalayarak ve herkesten çok başararak geçti.

Her zaman her şeyi aynı anda yapamaya çalışır ve acele ederdi. Hep derdim ki Gülnur; hayata ne acelen var?

Öyle çok acelesi varmış ki bu hayata; 28 yaşında gitmek zorunda kaldı.

Gülnur Yılmaz, bu ülkenin en parlak en genç kadın başarı öyküsüydü ve o kadar çaba göstererek kazandığı okulunu bitireli kepini atalı yalnızca 1 hafta olmuştu.

En çok istediği şey olan doktorluğu, yaşamı, hayalleri her şeyi 11 kurşun ile kendi babası tarafından 28 yaşında canice elinden alındı.

Ve bu kurşunlar babasının ruhsatlı silahından çıktı. Hakkında uzaklaştırma kararı olan bir adamın ruhsatlı silahından çıkan kurşun kadar ironik bir hayatı vardı Gülnur Yılmaz’ın…

Sen her zamanki gibi başın dik gittin benim güzel arkadaşım, iyilik meleğim. Her zaman kalbimde ve benimle kalacaksın Dr. Gülnur Yılmaz huzur içinde uyu.. Seni kimse unutmasın güzel bebek.

Hayatı acılar ve eziyetler içinde geçen bir kadının aynı acı ve eziyet içerisinde öldürülmesi… Kalbimi yaktın Gülnurum, içimi yaktın.

 



VAHŞİ CİNAYET NASIL İŞLENDİ?

Pratisyen hekim Gülnur Yılmaz, tıpta uzmanlık sınavına hazırlanmak için Antalya’dan, Balıkesir’e gitmişti. Annesinden ayrı yaşayan ve İzmir’de market işleten babası Mustafa Ali Yılmaz da önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını takip etmeye başladı. Babası, saatlerce takip ettiği kızının otomobiline Havran’da arkadan çarparak kaza yapmasına neden oldu. Yoldan çıkan araç bariyere çarptı.


Baba Mustafa Ali Yılmaz, kızının otomobiline arkadan çarparak kaza yaptırdı. Yaralı haldeki kızını kendi otomobilinin arka koltuğuna götürüp 11 kurşun sıktı.

“ANNESİ KAHROLSUN DİYE ÖLDÜRDÜM”

Yılmaz, ölümler burun buruna gelen kızının yanına gitti ve annesinin yerini sordu.  Yılmaz, cevap alamadı. Bunun üzerine kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına getiren Mustafa Ali Yılmaz, tabancasıyla 11 el ateş etti. Gülnur Yılmaz olay yerinde can vervdi. Kaçmaya çalışan cani baba ise kısa sürede yakalandı. İfadesinde “Annesi kahrolsun, üzülsün diye öldürdüm” diyen Yılmaz, ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan tutuklandı.


Kızının ölümüyle yıkılan anne Gülden Yılmaz, cenaze töreninde zor anlar yaşadı.

Gülnur doktorun cenazesi ise İzmir’de toprağa verildi. Arkadaşları, geçen 18 Haziran’da mezun olan Yılmaz’ın annesine, “Artık dertlerimiz bitti. Bundan sonra mutlu bir hayat yaşayacağız” dediğini söylemişti. Acılı anne Gülden Yılmaz da cenazede şu sözlerle feryat ediyordu: “Kızım, ‘Bu kadar kitap biter mi’ demiştin. Ben de ‘Bittiği kadar annem’ demiştim. Böyle mi olacaktı?”

Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/hep-derdim-ki-gulnur-hayata-ne-acelen-var-oyle-cok-acelesi-varmis-ki-28-yasinda-gitti-h134290.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder