Alzheimer hastası Yusuf Bekmezci’nin tahliyesi için başlatılan kampanyaya büyük destek - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

10 Mart 2021 Çarşamba

Alzheimer hastası Yusuf Bekmezci’nin tahliyesi için başlatılan kampanyaya büyük destek



Cemaat soruşturmaları kapsamında, 14 aydır İzmir Buca Cezaevinde tutulan Alzheimer hastası 82 yaşındaki Yusuf Bekmezci’nin sağlık durumu her geçen gün kötüye gidiyor. Birçok hastalıkla mücadele eden Bekmezci, kaldığı koğuşta başkalarının yardımı olmadan ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

Cezaevinin en yaşlı tutuklusu Bekmezci, Alzheimer hastalığının yanı sıra uyku apnesi, yüksek tansiyon, ileri derecede işitme kaybı ve prostat gibi bir takım rahatsızlıklarla zor koşullarda yaşam mücadelesi veriyor. Bekmezci, 12 Mart’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.

Müebbet hapis cezasıyla yargılanan Bekmezci için yakınları sosyal medyadan kampanya başlattı. Yusuf Bekmezci’nin ilaçlarını bile doğru düzgün alamadığını anlatan Şeyma Bekmezci, babasının cezaevinde ölüme sürüklendiğini söyledi.

‘Free YusufBekmezci’, ‘YusufBekmezci AcilTahliye’ etiketiyle yapılan on binlerce paylaşımla Yusuf Bekmezci ve ailesine destek yağdı.



Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/alzheimer-hastasi-yusuf-bekmezcinin-tahliyesi-icin-baslatilan-kampanyaya-buyuk-destek-h157849.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder