Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'uçak' yanıtı: Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

8 Temmuz 2021 Perşembe

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'uçak' yanıtı: Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım!


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Neymiş, gelince uçakları satacakmış" diyerek kendisini hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil" dedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Erdoğan 'Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz' demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? #HemenSeçim" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında, "Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi" dedi.
 

 

Kaynak: http://aktifhaber.com/siyaset/kilicdaroglundan-erdogana-ucak-yaniti-gelirsen-gorursun-satacak-miyim-satmayacak-miyim-h163705.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder