Fatih Terim Fonu Davası: Süleyman Soylu’nun adı karıştı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

26 Kasım 2023 Pazar

Fatih Terim Fonu Davası: Süleyman Soylu’nun adı karıştı

Fatih Terim fonu davasında, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun adı gündeme geldi. İddiaya göre Soylu, Denizbank’ı arayarak, “Sayın Erdoğan bunu istedi” diyerek, futbolcuların parasının ödenmesini söyledi.

Fatih Terim Fonu davası, yeni bir gelişme ile sarsılmaya devam ediyor. İddialara göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu dava ile ilişkilendirildiği iddialar gün yüzüne çıktı. Soylu’nun, Denizbank yetkilileriyle yaptığı telefon görüşmesinde, “Sayın Erdoğan bunu istedi” diyerek, futbolcuların ödenmeyen paralarının ödenmesini talep ettiği iddia ediliyor.

Davanın merkezinde bulunan Fatih Terim Fonu, Türkiye futbolunun önemli isimlerinden biri olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in adını taşıyor. Fonun, futbolcuların maaş ödemelerinde yaşanan sıkıntılar sebebiyle gündeme gelmesi ve ardından başlatılan hukuki süreç, kamuoyunu yakından ilgilendiriyor.

İddialara göre, Süleyman Soylu’nun Denizbank yetkililerine yaptığı telefon görüşmesinde, “Sayın Erdoğan bunu istedi” ifadesi dikkat çekiyor. Bu sözlerle birlikte, futbolcuların alacaklarının ödenmesi için devreye girildiği öne sürülüyor. Ancak, bu iddia henüz resmi bir şekilde doğrulanmış değil.

Süleyman Soylu’nun bu iddialara ilişkin henüz bir açıklama yapmamış olması, kamuoyundaki merakı daha da arttırıyor. Öte yandan, Denizbank’ın konuyla ilgili tutumu ve bu görüşmenin detayları da henüz netlik kazanmış değil.

Dava sürecinde yaşanan bu gelişme, Türkiye’de futbol ve siyasetin iç içe geçmiş olduğu bir dönemde, kamuoyunda geniş yankı bulmaya aday görünüyor. İlerleyen günlerde, Süleyman Soylu’nun bu iddialara yanıt verip vermemesi ve Denizbank’ın tutumu, davanın seyrini belirleyecek önemli unsurlar arasında yer alacak.



Kaynak: https://aktifhaber.com/gundem/fatih-terim-fonu-davasi-suleyman-soylunun-adi-karisti.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder