Eski çalışanından Şaban Sevinç’e yolsuzluk ve zimmet suçlaması - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

25 Nisan 2024 Perşembe

Eski çalışanından Şaban Sevinç’e yolsuzluk ve zimmet suçlaması

Eski Halk TV çalışanı Gazeteci Ece Zereycan  kendileri sefalet içinde çalışırken o dönem yöneticiliğini yapan Şaban Sevinç’in hızla zenginleştiğini anllattı. Zereycan ”AKP ve zihniyetinin başka bir zihniyeti yaşanıyordu Halk TV‘de” açıklamasında bulundu.

Enver Aysever’in kanalına konuk olan Ece Zereycan Halk TV’de ilk başladıkları yıllarda sefalet içinde çalıştıklarını anlattı. Zereycan kendileri zor şartlar altında çalışırken Şaban Sevinç’in de aralarında bulunduğu bir çok yöneticinin hızla zenginleştiğini ifade etti. Zereycan’a sosyal medyadan destek yağdı.

İşte Zereycan Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Şaban Sevinç ile ilgili anlattıkları;

”2013 yılında Halk TV’ye başladığımda sefalet içinde çalışıyorduk. Doğru düzgün mikrofonlarımız yoktu, teknik aksaklıklar çoktu. Destek bulmak için Atatürklü kupalar, kitaplar satıldı. Bizim hiçbir şeyimiz değişmedi ama Şaban Sevinç ve birkaç yöneticinin inanılmaz zenginleştiğini gözlemledim; italyan takımlar giymeye, jiplere binmeye, yatlar almaya başladılar. AKP ve zihniyetinin başka bir zihniyeti yaşanıyordu Halk TV‘de


Kaynak: Aktif Haber https://aktifhaber.com/gundem/eski-calisanindan-saban-sevince-yolsuzluk-ve-zimmet-suclamasi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder