İskenderunspor kapanıyor - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

28 Mayıs 2024 Salı

İskenderunspor kapanıyor

İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, takımın iki yıldır stadı olmadan maçlara çıktığını ve kulübe yeterli desteğin verilmediğini söyledi. Bolat İskenderunspor’un devredileceğini ya da kapanacağını duyurdu.

Başkan Bolat’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Bu nedenledir ki İskenderunspor’u kapatmak zorundayız, isteyen varsa kulübü devredebiliriz. Ama ben böyle bir babayiğidin çıkacağını tahmin edemiyorum. Ne yaptıysam çocukluk hayalim için yaptım, hiç pişman değilim. Bir şampiyonluk yaşadık ve bunu ömür boyu saklayacağım. Tüm haklarım İskenderunspor taraftarına helal olsun.”

Kulüp ilk olarak Erzin Belediyespor Futbol Kulübü adıyla maçlara çıktı. 2020’de TFF 3’üncü Lig’de yarıştı.

2021-2022 futbol sezonunda FF 3’üncü Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünü yenen ekip bir üst lige yükselmişti.

Takım, 2023-2024 sezonunda 2’nci Lig play-off 1. turunda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübüne 1-0 yenilerek üst lige çıkma şansını kaybetti.



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/iskenderunspor-kapaniyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder