Istakozcu Şebnem Bursalı, Erdoğan’la buluştu: Birlikte fotoğraf paylaştı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

3 Haziran 2024 Pazartesi

Istakozcu Şebnem Bursalı, Erdoğan’la buluştu: Birlikte fotoğraf paylaştı

Istakoz skandalı ile adını duyurduktan sonra bir süre sessizliğe bürünen AKP’li vekil Şebnem Bursalı, Erdoğanla görüşüp fotoğraf paylaştı.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Monaco’da yat kulübünde yediği pahalı ıstakozun fotoğrafını sosyal medyada paylaştıktan sonra kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Istakoz skandalı sonrası Erdoğan, AKP’lilere lüks yaşamınıza paylaşmayın uyarısı yapmıştı. Istakoz olayı Mustafa Varank ile Bilal Erdoğan arasında bile alay konusu olmuştu.

Bir süredir ortalıklarda görünmeyen Bursalı’dan ıstakoz sofrasından sonra ilk paylaşım geldi. Bursalı, sosyal medya hesabından Erdoğan’la birlikte bir fotoğraf paylaşıp “Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı. AKP’li vekil’in Monaco’ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekmişti.

ERDOĞAN’LA BULUŞMASINI PAYLAŞTI

AKP’nin Kızılcahamam’da düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Kampı sonrası Şebnem Bursalı’dan ilk açıklama geldi.

Sosyal medyadan Erdoğan’la birlikte bir fotoğrafını paylaşan Bursalı, “Kızılcahamam’daki 31. İstişare ve Değerlendirme Kampımızda görüşme imkanı bulduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan ile… Davamızda liderimizin izinde ilk günkü aşk ile durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.



Kaynak: https://aktifhaber.com/gundem/istakozcu-sebnem-bursali-erdoganla-bulustu-birlikte-fotograf-paylasti.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder