Trabzonspor’da beşinci Şenol Güneş dönemi - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

4 Eylül 2024 Çarşamba

Trabzonspor’da beşinci Şenol Güneş dönemi

Bordo-mavili ekip geçen sezonun ardından yeni bir yapılanmayla Abdullah Avcı’yla devam etme kararı almıştı.

Ancak Trabzonspor’un hem ligdeki kötü sonuçları hem de önce UEFA Avrupa Ligi ardından da Avrupa Konferans Ligi’nden elenmesi sonrası Avcı’yla yollar ayrılmıştı.

Bordo mavililerin yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu.

Trabzonspor’un resmi X hesabından paylaşılan başkan Ertuğrul Doğan imzalı açıklama şöyle:

”Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık. Takımımızın güçlü bir iskeleti var ve Süper Lig maratonunun henüz başındayız. Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık.

Trabzonspor’umuzun hemen hemen her başarısında yer alan, teknik adamlığı döneminde şampiyonluk kazandırmış, bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve tamamen ‘bizden biri’ olan Şenol Güneş hocamıza ‘yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum.

Camiamızdan, bir ve beraberce hareket ederek kenetlenmesini, hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral olmasını özellikle rica ediyorum. Bu kenetlenmenin, yakın gelecekteki başarılarımız için çok önemli olduğunu da vurgulamak istiyorum.”



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/trabzonsporda-besinci-senol-gunes-donemi-2.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder