Bahçeli: Erdoğan o uçağı kabul etmemeliydi - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

20 Eylül 2018 Perşembe

Bahçeli: Erdoğan o uçağı kabul etmemeliydi

Katar Emiri Şeyh Temim’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye ettiği VIP Jumbo Jet uçağı ile ilgili konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti devleti hibe, hediye kabul etmez. Erdoğan o uçağı kabul etmemeliydi” şeklinde konuştu.

Yaklaşan yeril seçimler kapsamında gazeteciler ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye gündeminde yer alan bir konuda görüş beyan etti.

İSTANBUL’DAN ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere ilişkin konuşan Devlet Bahçeli, “MHP, İstanbul’da bir aday çıkararak, kendi kendini kandırarak, Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez” dedi. İstanbul’da çıkartacakları adayın aşağı yukarı alacağı oyun belli olduğunu ifade eden Bahçeli, “Bizimde bir adayımız var” demenin bir manası olmadığını söyledi.

İstanbul’un ilçelerinde aday gösterecekleri yerlerin olacağını aktaran Bahçeli, Ankara ve İzmir için ise temkinli konuşarak ”İnceliyoruz” dedi. MHP’nin yönettiği belediyelere yeniden talip olduğunu söyleyen Bahçeli, ”Bazı hizmetler yarıda kaldı” diye konuştu.

Erdoğan: CHP’nin İş Bankası’ndaki hisseleri Hazine’ye devredilsin

CHP İŞ BANKASI HİSSELERİNİ MİLLETE İADE ETMELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “CHP’nin İş Bankası hisseleri hazineye geçmeli” sözünü değerlendiren Bahçeli, “CHP’nin Atatürk’ün mirası diye nitelendirilen yüzde 20,8’i Türk milletine iade etmesi lazım. Atatürk’ün gerçek varisi Türk milletidir, herhangi bir kurum veya kuruluş değildir.” Şeklinde konuştu.

THY, Katar’dan gelen “uçan saray” için pilot arıyor

DEVLET HEDİYE KABUL ETMEZ

Katar Emiri Şeyh Temim’in Cumhurbaşkanlığı filosuna hediye ettiği 400 milyon değerindeki VIP Jumbo Jet ile ilgili konuşan Devlet Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti hediye, hibe kabul etmez, uçak ihtiyacı varsa bunun piyasası neredeyse, kendi kaynaklarıyla almayı tercih etmelidir. Ama ‘Bana hibe edildi hediye edildi’ bu Türk milletinin kabul edeceği bir durum değil. Recep Tayyip Erdoğan’ın da bunu kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum” dedi.

“Çakıcı’ya özel” sahte sağlık raporundan 6 doktor tutuklandı

AF TASLAĞI HAZIR

MHP’nin 24 Haziran seçimleri öncesinde gündeme getirdiği ‘Af tasarı’ ile ilgili çalışma yaptıklarını belirten Bahçeli, meclis açıldığında bu konunun gündeme geleceğini belirtti. Suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı’ya sahte rapor düzenledikleri iddia edilen doktorların tutuklanmasıyla ilgili de “Burada bir adaletsizlik var. Bunu bir örgüt haline dönüştürmek yanlış” dedi.

The post Bahçeli: Erdoğan o uçağı kabul etmemeliydi appeared first on IPA - International Press Agency.



Kaynak: Gündem – IPA – International Press Agency http://ipahaber.com/2018/09/20/bahceli-erdogan-o-ucagi-kabul-etmemeliydi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder