İstanbul 3’üncü havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

19 Eylül 2018 Çarşamba

İstanbul 3’üncü havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı

Atatürk Havalimanı’ndan havalanan THY’nin Airbus A321NEO tipi uçağı, 15 dakikalık bir uçuşun ardından sorunsuz bir şekilde İstanbul 3’üncü havalimanına iniş yaptı.

Elverişsiz çalışma şartlarını nedeniyle havalimanında çalışan işçilerin protestoları gölgesinde gerçekleştirilecek festival kapsamında ilk yolcu uçağı İstanbul’un 3’üncü havalimanına iniş yaptı. 20 Eylül de başlayacak İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan Teknofest’in son hazırlıklar tamamlandı.

Üç gün sürecek festivalde sergilenecek uçaklar yeni havalimanına gelmeye başladı. Fuarda sergilenecek olan THY’nin Airbus A321NEO tipi uçağı bugün saat 17.00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Yaklaşık 15 dakikalık bir uçuşun ardından 17.15’de İstanbul Yeni Havalimanı’na iniş yaptı. THY uçağı yeni havalimanına ilk iniş yapan yolcu uçağı oldu.

The post İstanbul 3’üncü havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı appeared first on IPA - International Press Agency.



Kaynak: Gündem – IPA – International Press Agency http://ipahaber.com/2018/09/19/istanbul-3uncu-havalimanina-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder