Karamollaoğlu: İktidar her eylem yapanı anarşist görmekten vazgeçmeli - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

20 Eylül 2018 Perşembe

Karamollaoğlu: İktidar her eylem yapanı anarşist görmekten vazgeçmeli

İstanbul 3’üncü havalimanında çalışan işçilerin hak taleplerine destek veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İktidar her eleştireni hain, her eylem yapanı anarşist olarak görmekten vazgeçmelidir.” İfadesiyle hak arayan 24 işçinin tutuklandığı eylemi desteklediği belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir haftadır Türkiye gündemini meşgul eden 3’üncü havalimanındaki eylemle ilgili düşüncelerini twitter hesabından paylaştı.

İNŞAAT ALANINA MİLLETVEKİLİ ALINMADI

Saadet Partisi olarak olayları en başından beri yakından takip ettiklerini söyleyen Karamollaoğlu, ilk günden itibaren İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ve teşkilat yöneticilerinin şantiye alanına gittiklerini vurguladı.

Milletvekili İslam’ın ve parti yöneticilerinin inşaat alanına girmesinin engellediğini belirten Karamollaoğlu, “Düşünün; polisin, jandarmanın, gazın, TOMA’nın girdiği yere milletvekili giremiyor! Doğrusu orada saklanmak istenen nedir merak ediyoruz?” dedi.

3. Havalimanında çalışan işçiler eylem yaptı, Jandarma müdahale etti

TOMA VE GAZ İLE SUSUSTURMAK YANLIŞ

İşçilerin çalışma şartları kötülüğü, barınma imkânlarının yetersizliği, maaşların zamanında ödenmemesi ve ölümcül iş kazalarından şikâyetçi olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, bu şikâyetlerin TOMA ve gaz ile susturulmaya çalışılmanın kabul edilir bir yöntem olmadığını aktardı.

Yöneticilerin söz konusu iddiaları araştırmakla yükümlü olduğunu anlatan Karamollaoğlu, “İktidar her eleştireni hain, her eylem yapanı anarşist olarak görmekten vazgeçmelidir. Her önüne gelene vatan haini damgası yapıştırmak bu toplumu kutuplaştırmak ve bölmekten başka bir işe yaramaz.” Şeklinde ifade etti.

The post Karamollaoğlu: İktidar her eylem yapanı anarşist görmekten vazgeçmeli appeared first on IPA - International Press Agency.



Kaynak: Gündem – IPA – International Press Agency http://ipahaber.com/2018/09/20/karamollaoglu-iktidar-her-eylem-yapani-anarsist-gormekten-vazgecmeli/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder