Maduro’nun Nusr-Et ziyafeti Venezuela’da muhalefeti ayağa kaldırdı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

18 Eylül 2018 Salı

Maduro’nun Nusr-Et ziyafeti Venezuela’da muhalefeti ayağa kaldırdı


Venezuela lideri Nicolas Maduro’nun (sağda) kendisine Nusret’te et ziyafeti çekmesi krizle boğuşan ülkesinde tartışma konusu oldu.

Venezuela Lideri Nicolas Maduro’nun ülkesinde ekonomik krizin zirve yaptığı, insanların açlıktan ülkelerini terketmek zorunda kaldığı bir dönemde, Çin ziyareti sonrası İstanbul’a uğrayıp ünlü et lokantası Nusr-Et’te yemek yemesi ülkesinde tepkilere sebep oldu.
VENEZUELA’DA İNSANLAR AÇLIKTAN 11 KİLO VERDİ
Ülkesinde vatandaşların gıda karnesiyle yemek aldığı, ekonomik kriz nedeniyle insanların vücut ağırlığından ortalama 11 kilo kaybettiği ve kırmızı etin büyük bir lüks haline geldiği Venezuela’da muhalefet partileri görüntülere tepki gösterdi.
ÜLKEDE ET YEMEK LÜKS!
Sosyal medyada paylaştığı videolarla dünya çapında üne kavuşan kasap ve şef Nusret Gökçe’nin sahibi olduğu Nusr-Et, İstanbul’un en lüks et lokantaları arasında yer alıyor. Gökçe, Maduro ile çektiği videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Videolardan birinde Gökçe, Maduro ve eşine yemek servisi yaparken görülüyor. İkinci videoda da Maduro, üzerinde adının yazılı olduğu bir kutudan aldığı puroyu içiyor.
MUHALEFETTEN TEPKİLER
Muhalefet lideri Julia Borges görüntüleri kendi resmi tweeter hesabında paylaşarak Maduro’ya tepki gösterdi.
Borges paylaşımında, “Venezuelalılar acı çekerken ve açlıktan ölürken, Nicolas Maduro ve Cilia, Venezuela halkından çaldıkları paralarla dünyanın en pahalı lokantalarından birinde sefa sürüyor.” ifadelerini kullandı.
MADURO DEVLET TELEVİZYONUNDAN AÇIKLAMA YAPTI
Maduro, Venezuela devlet televizyonuna yaptığı açıklamada, söz konusu lokantada yemek yediğini doğruladı.
Video oynatıcı
00:00
00:28
Maduro, “Nusret, şahsen yanımıza geldi. Sohbet ettik ve hoş zaman geçirdik… Kendisi bana birkaç kez Venezuela’yı çok sevdiğini söyledi” dedi.

IPA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder