Sıra dışı Düşes Meghan Markle “Grenfell” mağdurları için mutfağa girdi - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

18 Eylül 2018 Salı

Sıra dışı Düşes Meghan Markle “Grenfell” mağdurları için mutfağa girdi

Mayıs ayında Prens Harry ile dünya evine giren eski oyuncu ve blogger Meghan Markle, geçtiğimiz yıl Londra’daki Grenfell Kulesi’nde çıkan yangının mağdurları için yemek pişirdi. Sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz yıl Londra’daki Grenfell’de çıkan yangında hayatını kaybedenler için gizli ziyaretler gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

Sussex Düşesi Meghan Markle

CAMİDE MAĞDURLARLA YEMEK PİŞİRDİ
Londra’da gerçekleştirdiği  ziyaretler esnasında bölge camisinde mağdurlarla yemek pişirdi. Topluluğun çıkaracağı kitaba da önsöz yazan Markle, mağdurların hikayelerine de yer verdi. Markle, kitabın önsözünde “Burası kadınların birlikte güldüğü, yas tuttuğu, ağladığı ve yemek yaptığı yer” diyerek birlikte yemek pişirdiği kadınları anlattı. Bu aynı zamanda Kraliyet Ailesi’nin yeni üyesi Markle’ın yalnız olarak hayata geçirdiği ilk proje olma özelliği taşıyor.
Evliliği ile gündemden düşmeyen Sussex Düşesi, yardımseverliği ile halkın gönlüne taht kurmayı başardı. Kraliyet ailesinin ilk Afro-Amerikan üyesi olan Markle, kendine özgü tarzı ve duruşuyla gündemden düşmüyor.
IPA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder