CHP sahaya iniyor, hedef ‘karşı mahalle’ - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

4 Temmuz 2019 Perşembe

CHP sahaya iniyor, hedef ‘karşı mahalle’



Kazanılan belediyeleri başarılı bir şekilde yönetme hedefi olan CHP, 1989 yılında yaşanan SHP sendromunun bir benzerini yaşamak istemiyor. Bu nedenle Meclis’in tatile girmesinin ardından tüm milletvekilleri sahaya inerek CHPye oy vermeyen kesimlere ulaşacak.

Cumhuriyet’in haberine göre CHP her an seçim olacakmış gibi çalışıyor ve gerçekleştirilecek ilk seçimde de iktidar olmayı hedefliyor. Parti içinde özellikle İYİ Parti ile gerçekleştirilen ittifak ve Saadet Partisi’yle kurulan temasın bugüne kadar CHP’ye hiç oy vermemiş kesimlerde bir yumuşama sağladığı belirtiliyor. 

Bu nedenle CHP “karşı mahalle” olarak tanımlanan kesimlerle daha fazla ilişki kurulması için çalışmalara başlayacak. Sahaya inecek olan milletvekilleri CHP seçmeni olmayan kesimlerle bir araya gelerek bu kesimlerin sorunlarını dinleyecek, hassasiyetlerini ölçecek.

CHP’den herhangi bir erken seçim çağrısının gelmeyeceği de belirtiliyor. Kaynaklar, CHP’nin başta ekonomi olmak üzere çözüm önerilerini iktidara sunmaya devam edeceklerini ancak olası bir erken seçime yönelik hazırlıkların yapılacağına dikkat çekiyor.



Kaynak: http://aktifhaber.com/siyaset/chp-sahaya-iniyor-hedef-karsi-mahalle-h134478.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder