Dilipak: “Dolmabahçe’den sonra sırtımızı Batı Çalışma Grubu’na dayadık” - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

4 Temmuz 2019 Perşembe

Dilipak: “Dolmabahçe’den sonra sırtımızı Batı Çalışma Grubu’na dayadık”



Gazeteci Abdurrahman Dilipak Akit Tv’de Bülent Deniz’in hazırlayıp sunduğu Derin Gerçekler adlı programda hafta başı sonuçlanan Ergenekon davalarını yorumladı. Sunucu Deniz’in ‘Ergenekon yokmuş, 12 yıl boşuna yazdınız, çizdiniz, konuştunuz’ sözlerine cevap veren Dilipak, “Ergenekon ve Balyoz gibi davaların düşmesinin darbeci 28 Şubat sürecini hazırlayan ihanet şebekelerinin olmadığı anlamın gelmez” dedi. BÇG’yi ihanet şebekesi olarak nitelendiren Abdurrahman Dilipak ”BÇG (Batı Çalışma Grubu) kendilerine verdikleri addır. Bunu da inkar edecek halleri yok herhalde” diye konuştu.

“SIRTIMIZI BÇG’YE DAYADIK”

Ergenekon ve Balyoz davalarının senaryo olduğu söyleyen Dilipak bu davalar için Hizmet Hareketini suçlarken ”Ama bu örgütlerin sanal kısmının olmadığı gerçekte olmadıkları anlamına gelmez. Savcılık iddianamesinde bunu açıkça belirtmeliydi” dedi. Dilipak konuşmasına 28 Şubat’ı hazırlayan BÇG’den kurtulabilmek için AKP’nin sırtını bir dönem Hizmet Hareketine dayadığını, Dolmabahçe mutabakatından sonra ise Cemaate karşı sırtlarını BÇG’ye dayadığını belirtti.

Sunucunun ısrarlı sorularına karşı Dilipak ”İstersen beni fazla mayınlı tarla sürme” diyerek konuyla ilgili zorlayıcı soruların da önünü almaya çalıştı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder