Erdoğan yeni partilere karşı savaş baltalarını çıkardı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

30 Temmuz 2019 Salı

Erdoğan yeni partilere karşı savaş baltalarını çıkardı



AKP’ye yakınlığı ile bilinen Selvi, Erdoğan’ın Ağustos ayında Kayseri ve Konya illerini ziyaret edeceğini, bu iki il ziyaretinde yeni parti kurma hazırlığında olan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nu memleketlerinde hedef alacağını dile getirdi.

TARİH TEKERRÜR EDİYOR

Selvi yazısında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na karşı kılıcı çekmiş durumda. Erdoğan, il başkanları toplantısında ‘Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler’ demişti. Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor” ifadesini kullandı.

BÖLÜNMELERE İZİN VERMEMELİ

Erdoğan’ın bölünmelere mahal vermemek için ellerinde imkân varken seferber olması gerektiğini aktaran Selvi, “Süleyman Demirel, ‘En büyük siyasi hatam AP’nin bölünmesini önlememek, Demokratik Partililerin ayrılmasına engel olmamaktı’ demişti. Siyasi tarihi incelediğimde şunu gördüm ki herkes kendi siyasi kaderini kendi çiziyor. Ve sonunda herkes tercih ettiği siyasi kaderini yaşıyor” diye yazdı.



Kaynak: http://aktifhaber.com/siyaset/erdogan-yeni-partilere-karsi-savas-baltalarini-cikardi-h135557.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder