Nüfusta 38 olsa da metabolizma yaşı 27 çıktı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

5 Temmuz 2019 Cuma

Nüfusta 38 olsa da metabolizma yaşı 27 çıktı





Fenerbahçe’nin 38 yaşındaki transferi Emre Belözoğlu fiziken oldukça iyi durumda. 38 yaşına gelmesine rağmen Süper Lig’in hâlâ en değerli orta saha oyuncularının başında gelen Emre Belözoğlu’nun sırrı, kendisine çok iyi bakması ve disiplinli bir şekilde antrenmanlarını yapmasında gizli.

Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye yeniden gelmesini eleştirenlere tecrübeli oyuncu fiziki değerleri ile adeta cevap verdi. Futbol kalitesi tartışılmayan ancak 38 yaşında olduğu için transferinin hata olduğunu söyleyerek muhalefet edenlere Emre vücut değerleri ile cevap verdi.

BİREYSEL ÇALIŞMALARA DEVAM

Sezon biter bitmez A Milli Takım’a giden, sonrasında da bireysel hoca ile çalışmalar yapan tecrübeli yıldız, Fenerbahçe için geçtiği sağlık kontrollerinde herkesi şaşırttı. Vücut değerleri beklentilerden çok daha iyi çıkan Emre’nin, yağ oranının yüzde 9 seviyelerinde olduğu belirtildi.

Normalde futbolcular için ideal yağ oranı yüzde 10-11 olarak kabul ediliyor. Yapılan detaylı testler sonrası Emre Belözoğlu’nun metobolik yaşının ise 27 çıktığı belirtildi.

ÖZEL PROGRAM UYGULAYACAK

Başakşehir’de geçirdiği zorlu lig periyodunun ardından dinlenme fırsatı bulamadan A Milli Takıma katıldığı için Emre Belözoğlu 10 Temmuz’da Topuk Yaylası kampına katılacak. Ancak tecrübeli isim bu dönemi de boş geçirmeyecek. Özel çalışma programı uygulayacak ve kampa katıldığında arkadaşlarından geri kalmayacak.

Başkan Ali Koç’un Emre’yi yeniden takımda görmek istemesinin altında da ise disiplinli çalışması, tecrübesi, saha içi ve dışında liderliği, kaybetmeyi asla kabullenmemesi ve Fenerbahçe sevgisi yatıyor.



Kaynak: Aktif Haber http://aktifhaber.com/spor/nufusta-38-olsa-da-metabolizma-yasi-27-cikti-h134547.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder