Yeni görevini ‘İslami’ olarak tanımlayan Arınç maaşını eleştirenlere ‘edepsiz’ dedi - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

1 Temmuz 2019 Pazartesi

Yeni görevini ‘İslami’ olarak tanımlayan Arınç maaşını eleştirenlere ‘edepsiz’ dedi





Cumhurbaşkanlığı bünyesinde, devlete hizmet etmiş kişilerin bilgi ve birikimlerinden istifade edebilmek için oluşturulan Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyelerinden Bülent Arınç’ın bir televizyon programında söyledikleri yine gündem oldu.

Yaklaşık 2 hafta önce Habertürk’te Kübra Par’ın konuğu olan Bülent Arınç kendisine tahsis edilen maaşı eleştirenlere ‘edepsiz’ dedi. Program sunucusunun maaşına yönelik eleştirileri hatırlatması üzerine Arınç, ”Benim ne alacağımı ben düşünmüyorum ki nitekim bazı edepsizler bunun üzerine yorum yapsınlar. Milletvekili ne kadar alıyor, emeklisi ne kadar maaş alıyor seni ne ilgilendiriyor kardeşim” açıklaması yaptı.
 


HEM İNSANİ HEM İSLAMİ

Erdoğan’ın yanında yeniden neden yer aldığını da açıklayan Arınç, ”Bu benim hem insani bir görevimdir hem de İslami bir görevimdir. Ben onlar için kıymetli bir insanım onlar da benim için kıymetli insanlardır” dedi. AKP’nin yanında yer almayı İslami görev olarak tanımlayan ve maaşını eleştirenler için söyledikleri yüzünden Arınç’a bazı siyasiler ve gazeteciler ile sosyal medya kullanıcısı vatandaşlar da tepki gösterdi. İLK TOPLANTIDA ZAM

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğine getirilen Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin ile Yıldırım Akbulut’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yaptıkları toplantıda maaşlarının 13 bin liradan 18 bin liraya çıkarılması kamuoyunda tepki çekmişti.


Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/yeni-gorevini-islami-olarak-tanimlayan-arinc-maasini-elestirenlere-edepsiz-dedi-h134343.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder