Fahrettin Koca’dan Erdoğan’a 2 milyon fark - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

23 Haziran 2020 Salı

Fahrettin Koca’dan Erdoğan’a 2 milyon fark


Pandemi sürecinde yıldızı parlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca farkını sosyal medyada da ortaya koydu. Koca, popüler video paylaşım sitesi Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaşan ilk Türk siyasetçi oldu. Koca, böylece 8 milyon takipçisi olan, lideri Erdoğan’a 2 milyon fark attı.



Pandemi sürecine kadar bilinilirlik oranı düşük olan Fahrettin Koca, özellikle vaka sayılarını açıklamak ve vatandaşları uyarmak için çıktığı ekranlarda dikkatleri üzerine çekti. Koca’yı Twitter’da takip eden kişi sayısı ise şuan 5 milyon 7 yüz bin.

KOCA’NIN ÖNE ÇIKMASI PARTİDE RAHATSIZLIK YARATTI

Fahrettin Koca’nın yıldızının parlamasının AKP içerisinde rahatsız oluşturduğu daha önce hem sosyal medyada hem de yazılı basında yer almıştı. En son Çaykur Rize-Galatasaray Süper Lig maçında, Rizeli taraftar grubunun, teşekkür amaçlı, Fahrettin Koca için hazırladığı dev pankart polisler tarafından Erdoğan görseli eksik denilerek stada sokulmamıştı.



Kaynak: http://aktifhaber.com/siyaset/fahrettin-kocadan-erdogana-2-milyon-fark-h146750.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder