Karamollaoğlu, TÜİK verilerine böyle tepki gösterdi: Gel de külahıma anlat - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

21 Haziran 2020 Pazar

Karamollaoğlu, TÜİK verilerine böyle tepki gösterdi: Gel de külahıma anlat

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TÜİK’te 26 bölge müdüründen 10’unun Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile görevden alınmasına ilişkin “İktidar kendisine gelen rakamları doğru olanları yansıtmaktan ziyade işine gelen rakamları TÜİK gibi resmî kurumların terennüm etmesini istiyor” yorumunda bulundu.  

Haftalık gündem toplantısında konuşan Karamollaoğlu, TÜİK’in açıkladığı mart ayı işsizlik rakamlarına göre işsizlik oranının geçen yılın aynı ayına göre 0,9 puan düşerek yüzde 13,2 olmasını ise “Gel de külahıma anlat bunu. İçinde bulunan insan bunu hissetmeyecek ama siz iktidar olarak bu rakamları gündeme getirip bunlar doğruymuş gibi mütalaada bulunacaksınız” sözleri ile değerlendirdi. 



Kaynak: http://aktifhaber.com/ekonomi/karamollaoglu-tuik-verilerine-boyle-tepki-gosterdi-gel-de-kulahima-anlat-h146686.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder