Metin Feyzioğlu’nun yanındaki 15 baro başkanı da ‘Savunma Yürüyüşü’ne katıldı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

22 Haziran 2020 Pazartesi

Metin Feyzioğlu’nun yanındaki 15 baro başkanı da ‘Savunma Yürüyüşü’ne katıldı



Baroları bölme girişimi olarak niteledikleri, Avukatlık Kanunundaki değişikliği protesto etmek için Türkiye’nin dört bir yanından ‘Savunma Yürüyüşü’ düzenleyen baro başkanlarına polis Ankara girişinde müdahalede bulundu. Polis engelini aşarak yürüyüşe devam etmek isteyen baro başkanlarına ise polisin müdahalesi sert oldu.

BAŞKANLARA SERT POLİS MÜDAHALESİ

Polis barikatını aşmak isteyen, Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı ve İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel sivil polislerce barikatın gerisine itildi. O anlar basın mensuplarının objektiflerine de yansıdı. Yürüyüşü Anıtkabir’de sonlandırmak isteyen Baro başkanlarının Ankara girişindeki bekleyişi sürüyor.

15 BARO BAŞKANI DAHA KATILDI

Öte yandan, yürüyüşe karşı olduğunu daha önce açıklayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisiyle birlikte hareket eden 15 baro başkanıyla bu sabah Anıtkabir’e gitmişti. Polis engeline takılan başkanların arasında bulunan Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Feyzioğlu ile Anıtkabir’e giden 15 baro başkanının da yapılanları protesto etmek ve birlikte mücadele etmek için kendilerinin yanına geldiğini açıkladı.

 


   

Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/metin-feyzioglunun-yanindaki-15-baro-baskani-da-savunma-yuruyusune-katildi-h146708.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder