Avazyan: CHP’de kadınların ve çocukların sesini daha gür sesle duyuracağım - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

15 Mart 2021 Pazartesi

Avazyan: CHP’de kadınların ve çocukların sesini daha gür sesle duyuracağım


İnsan hakları aktivisti Natali Avazyan CHP’den üyelik teklifi aldığını ve kabul ettiğini söyledi. Avazyan, “Sizi CHP çatısı altında görmek istiyoruz, dediler. Ben de kabul ettim. CHP’ye üye olacağım. Ötekileştirilmiş kadınların, itelenmiş çocukların sesini CHP çatısı altında çok daha gür bir sesle duyuracağım. Çok mutluyum” dedi.

Avrupa Adalet İnisiyatifi’nin YouTube kanalında Ferhat Erdoğan’ın sorularını yanıtlayan hak savunucusu Natali Avazyan, “Kadınlar siyasette olsunlar, kadınlar sesini yükseltsinler ve çıktığım yolda yanımda olsunlar” ifadelerini kullandı.

Herkesin kendi mahallesine demokrat olduğunu söyleyen Avazyan, “Herkes kendi mahallesinin sesini yükseltiyor. Ben burada otururken karşı mahallede her taraf alev almış bunu kimse görmüyor” diyerek, “Asla umudumu kaybetmedim, bizim için önemli olan vazgeçmemektir” şeklinde konuştu.



Avazyan, CHP’de siyaset yapma teklifini 8 Mart’ta aldığını da sözlerine ekledi.



Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/avazyan-chpde-kadinlarin-ve-cocuklarin-sesini-daha-gur-sesle-duyuracagim-h158089.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder