Van’da HDP binasına yeniden polis ablukası - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

12 Mart 2021 Cuma

Van’da HDP binasına yeniden polis ablukası



HDP Van il örgütü binasının bulunduğu Nacibey Sokak, polis bariyerleriyle bir kez daha kapatıldı. HDP Van İl Örgütü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “HDP Van il binamız yeniden ablukaya alındı. İçeri giriş çıkışlar yasaklanıyor” denildi.

HDP’Lİ VEKİLLER EYLEM BAŞLATMIŞTI 

Sokağın ‘çocuklarının dağa kaçırıldığı’ iddiasıyla parti binası önüne gelecek bir grup için kapatıldığı öğrenildi. Parti binasının bulunduğu sokak geçtiğimiz hafta da yine bariyerlerle bir süre giriş çıkışlara kapatılmış, HDP’li milletvekilleri eylem başlatmıştı.

‘HALK İRADESİ GASP EDİLİYOR’ 

HDP Van Milletvekili Sarısaç, bir gurup AKP’linin partileri binası önüne getirilmek istendiğini belirterek, “Bu yapılan usulsüzlükleri halka duyurduğumuz için eylem ve etkinlik yasağı getiriliyor. 5 yıldır bu kentte yasaklar var ve halk iradesi gasp ediliyor” demişti.



Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/vanda-hdp-binasina-yeniden-polis-ablukasi-h157974.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder