İddia: Elvan’ın istifası reddedildi; Albayrak dönüyor; yardımcısıyla anlaşamıyor - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

5 Kasım 2021 Cuma

İddia: Elvan’ın istifası reddedildi; Albayrak dönüyor; yardımcısıyla anlaşamıyor


Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberinde Elvan’ın TL’deki değer kaybı ve Hazine’ye dışardan kaynak aktarımında yaşanan zorluklar nedeniyle istifa ettiği ancak kabul edilmediği öne sürüldü.

İstifayı reddeden AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Elvan’a kızdığı da iddialar arasında.

Haberde, bakanın, Albayrak döneminden kalma bakan yardımcısı Nureddin Nebati’yle anlaşamadığı ve bakanlıktaki bazı bürokratlara sözünü dinletemediği savunuldu.

Haberde yer alan bir değerlendirmede “Cumhurbaşkanı ‘şimdilik Elvan’ın istifasını kabul etmedi.’ Yani ‘etmeyecek’ anlamına gelmez” ifadesi yer aldı.

Öte yandan dile getirilen bir diğer iddiası ise Kasım 2020’de istifa eden Albayrak’ın bir kez daha bakanlığa getirileceği. Ancak Elvan’ın ayrılması sonrası Nebati’nin de koltuğa oturabileceği belirtildi.



Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/iddia-elvanin-istifasi-reddedildi-albayrak-donuyor-yardimcisiyla-anlasamiyor-h168480.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder