AKP’li başkan yardımcısı polisleri suçlu yaptı: Kardeşi alkollü kaza yaptı, işlem yapan 3 polis gözaltına alındı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

2 Haziran 2024 Pazar

AKP’li başkan yardımcısı polisleri suçlu yaptı: Kardeşi alkollü kaza yaptı, işlem yapan 3 polis gözaltına alındı

CHP’li Murat Bakan’ın gündeme getirdiği olaya göre, alkollü halde araç kullanırken kazaya sebebiyet veren AKP’li Şemdinli Belediye Başkan Yardımcısının kardeşine işlem yapan polisler gözaltına alındı.

Şemdinli’de yaralamalı kazaya karışan AKP’li belediye başkan yardımcısının kardeşine işlem yapmak isteyen polisler suçlu duruma düştü. Şüpheliler ‘bize hakaret edildi’ diye şikayetçi oldu. Savcı hemen harekete geçti. Polislerin ifadesi alındı. Biri ilçe müdürü üç emniyet görevlisi ifadelerine sonradan yapılan eklemeye itiraz edince bu kez de savcı kendisine hakaret edildiği iddiasıyla gözaltı kararı çıkardı.

SÜRÜCÜ DEĞİŞTİRİLİRKEN YAKALANDILAR

Hakkari’de yaşanan olay ‘yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ söylemini gerçeğe dönüştürdü. CHP’li Murat Bakan’ın gündeme getirdiği olayda, AKP’li Şemdinli Belediye Başkan Yardımcısı’nın kardeşi trafik kazasına karıştı. Olay yerine gelen polis, sürücünün değiştirilmeye çalışıldığını fark etti ve işlem yapmak istedi. Ancak şahıslar polise baskı kurmaya çalıştı ve tartışma çıktı. Polis de kendini engelleyen şahısları karakola götürdü. İlçe Emniyet Müdürü de polis merkezine gelerek memurlara destek verdi. Ancak şahıslar, karakolda istedikleri olmayınca savcılığa gitti.

Şikayet üzerine ilçe müdürü ve diğer polisler savcı tarafından ifadeye çağrıldı.

Verdikleri ifadelerin katip tarafından değiştirildiğini fark eden polisler ifadeleri imzalamadı.

Savcı, ifadeleri imzalamayan ve kendisine de hakaret ettiklerini iddia ettiği İlçe Emniyet Müdürünün de olduğu 3 polis hakkında gözaltı talimatı verdi.

Sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslenen CHP’li Bakan, “Konuya eğilmenizi ve bu polislerin durumunu araştırmanızı rica ediyorum. Ben her zaman olduğu gibi güvenlik güçlerinin yanında durmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.



Kaynak: https://aktifhaber.com/gundem/akpli-baskan-yardimcisi-polisleri-suclu-yapti-kardesi-alkollu-kaza-yapti-islem-yapan-3-polis-gozaltinda.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder