Ali Koç: Mourinho’nun maliyeti 12 milyon avro - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

5 Haziran 2024 Çarşamba

Ali Koç: Mourinho’nun maliyeti 12 milyon avro

Halk Tv‘ye konuşan Koç, “Aziz Yıldırım, Mourinho’ya yıllık 15 milyon euro teklif etti. Biz Mourinho ve ekibiyle yıllık toplam 12 milyon avro karşılığında anlaştık. Jose Mourinho’nun bizim projelerimize ne kadar inandığının kanıtı budur” dedi.

Koç, Yıldırım’ın teklifinden daha ucuza geldiğini belirterek “Aziz Yıldırım ‘Adam aptal mı, o zaman menajerleri açıktan para verdi’ demiş. Bu bir suçtur ama Mourinho’nun bize ne kadar inandığının da özeti bu” dedi.

Fenerbahçe Başkanı transfer süreciyle ilgili şöyle konuştu:

“Mourinho’yu ikna etmemizde zamanlama çok önemliydi. Bir hocaya ihitiyacımız olursa ne gibi opsiyonlar var diye çalışmalarımızı sürdürdük. Bunlardan biri de Jose Mourinhoy’du. Mario Branco, Jose Mourinho’ya önce Fenerbahçe’yi anlattı. Hayallerimizi anlattık. Fenerbahçe’nin ne demek olduğunu anlattıktan sonra Fenerbahçe’nin futbol operasyonlarını anlattık. 100 sayfalık bir rapor hazırladık. Bundan etkilendi.”



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/ali-koc-mourinhonun-maliyeti-12-milyon-avro.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder