Dervişoğlu’ndan Özel’e: Yumuşacık olup iktidara yaktıkları yeşil ışığı görüyoruz - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

5 Haziran 2024 Çarşamba

Dervişoğlu’ndan Özel’e: Yumuşacık olup iktidara yaktıkları yeşil ışığı görüyoruz

İYİ Parti 28’inci dönem Antalya milletvekili olan Kaya, partisinden istifa ettikten sonra CHP’ye katılmıştı.

Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında Kaya’nın parti değiştirmesiyle ilgili şunları dedi:

”Bir milletvekilinin parti değiştirdiğine ilk kez şahit olmuyoruz. Onlarca liyakat sahibi arkadaşımız sorumluluk üstlenmek için görev beklerken biz bu sorumluluğu taşıyamayacak vefasızlara makam ve mevki vermişiz. Bunun için çok üzgünüm.

Bizi ilgilendiren asıl mesele, milletvekili transferlerinin Güneş Motel pazarlıklarını aratmayacak bir arsızlıkla, siyasi ahlakla nasiplenmemiş bir pervasızlıkla yapılmış olmasıdır.

Bir milletvekili partisiyle bağını koparmadan, kendisine siyasi ikbal aramak üzere başka bir partinin kapısında istikbal dilenmesi ne kadar ayıpsa, bir siyasi parti genel başkanın böyle bir işe çanak tutması için plan kurması da aynı derecede ayıp ve utanç vericidir. Biz bu utanca asla düşmeyeceğiz.

Bir dalı bırakmadan başka bir dalı tutmak, maymunların hareket stratejisidir.

Muhalefeti tek elde toplamaya çalışıp, iktidarla oluşturacağı pazarlığın heyecanını normalleşme diye satanların, iyice yumuşacık olup iktidara yaktıkları yeşil ışığı da görüyoruz.”



Kaynak: https://aktifhaber.com/siyaset/dervisoglundan-ozele-yumusacik-olup-iktidara-yaktiklari-yesil-isigi-goruyoruz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder