Borussia Dortmund’da Nuri Şahin dönemi - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

15 Haziran 2024 Cumartesi

Borussia Dortmund’da Nuri Şahin dönemi

Borussia Dortmund’da Edin Terzic döneminin sona ermesiyle teknik direktörlük koltuğu boşalmıştı. Alman ekibi, Nuri Şahin’le üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Şahin’den ilk açıklama

İmzaların atılmasının ardından konuşan Nuri Şahin “Borussia Dortmund’un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur” dedi.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl, Şahin’i şu sözlerle övdü:

“Nuri Şahin, geçen sezon takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final oynamasına yardımcı oldu. Doğal otoritesiyle uzmanlığı sayesinde takımımıza çok hakim ve birlikte ne üzerinde çalışmamız gerektiğini biliyor. Nuri bizim mutlak güvenimize ve tam desteğimize sahip.”

Nuri Şahin, kariyerinde Borussia Dortmund formasıyla 274 maça çıkmış ve 26 gol kaydetmişti. Şahin 2021’den 2023’e kadar Türkiye birinci lig kulübü Antalyaspor’un takım menajeriydi. Ocak 2024’te yardımcı antrenör olarak Borussia Dortmund’a geri dönmüştü.



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/borussia-dortmundda-nuri-sahin-donemi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder