15 Temmuz’u yapan(!) bu 20 kişiymiş! - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

29 Temmuz 2024 Pazartesi

15 Temmuz’u yapan(!) bu 20 kişiymiş!

Bold Medya’dan Özkan Yazar’ın haberine göre, Yurtta Sulh Konseyi’ne dair somut bilgi ve belgeler bulunamamasına rağmen, darbenin bu konsey tarafından gerçekleştirildiği hükmüne varıldı. Bu durum, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık ve tartışmaya sebep oldu. “Darbenin Yurtta Sulh Konseyi tarafından yapıldığında şüphe yoktur” şeklindeki kararı, sürecin daha da karmaşık bir hale gelmesini sağladı. Hukukun verdiği bu karar, adaletin yerini bulup bulmadığı konusunda yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

15 Temmuz gerçeklerini araştırma platformu Koordinatörü Selçuk Adıgüzel, darbenin faili olarak tespit edilen 20 isim, olayın aydınlatılmasından ziyade daha fazla belirsizlik ve kafa karışıklığına yol açtığını anlattı.

Selçuk Adıgüzel “20 benzemez” olarak nitelendirilen bu kişilerle ilgili özel bir tablo üzerinden yaptığı analizi youtube kanalında yayınladı.


Aktif Haber https://aktifhaber.com/15-temmuz/15-temmuzu-yapan-bu-20-kisiymis.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder