Ancelotti: Arda Güler iyi bir maç çıkardı - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

26 Ağustos 2024 Pazartesi

Ancelotti: Arda Güler iyi bir maç çıkardı

İspanya 1’inci Futbol Ligi’nin (La Liga) 2’nci haftasında Real Madrid’in sahasında oynadığı Real Valladolid maçının ardından Ancelotti, basın toplantısı düzenledi.

23 Ağustos’taki antrenmanda sakatlanan Jude Bellingham’ın yerine ilk 11’de Güler’e şans vermesinin sebebiyle ilgili bir soruya tecrübeli teknik direktör şöyle yanıt verdi:

“Arda mı yoksa Brahim’le mi başlamakta kararsızdım. Ama evimizde oynamamızdan dolayı Arda’yla başlamanın ona daha iyi geleceğini düşündüm. İyi bir maç çıkardı” dedi.

İtalyan teknik adam, Güler’in maç içinde farklı pozisyonlarda oynadığını ve Bellingham’ın ilk alternatifi olacağı gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti.

Ancelotti, rekabetin çok yüksek olduğu Real Madrid’de Güler, Brahim, Endrick gibi genç futbolcuların süre almasının önemli olduğunu belirterek Güler’in ilk 11’de başlayıp daha fazla süre almasıyla ilgili ‘Real Madrid’in seviyesine ulaşabilmesi için gelişimini devam ettirmesine yardımcı olmayı hedeflediğini’ vurguladı.

Arda Güler bu sezon ilk defa 11’de şans buldu

Oyunda kaldığı süre içinde Madrid’in tüm köşe atışlarında topun başına geçen Güler, özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında takımının ataklarında etkili oldu.

Son vuruşlarda kaleciyi geçemese de üç önemli gol pozisyonuna giren Güler, 69’uncu dakikada yerini Brahim Diaz’a bıraktı.



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/ancelotti-arda-guler-iyi-bir-mac-cikardi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder