Kocaelispor’un şampiyonluk kupası kayboldu - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

26 Ağustos 2024 Pazartesi

Kocaelispor’un şampiyonluk kupası kayboldu

Kulüp, takımın kazandığı kupaların müzede sergilenmesi için sayım yaptı. Kontrollerde toplam dokuz olması gereken kupa sayısının sekiz olduğu ve 2019-2020 sezonu 3’üncü lig şampiyonluk kupasının kaybolduğu tespit edildi.

Başkan Durul, kayıp kupa hakkında şöyle konuştu:

“Kocaelispor mazisinde, tarihinde önemli bir değerdir. Kulübün başarısı kupalarla ölçülüyor. Kazandığı kupalar, madalyalarla… Dolayısıyla bunun da kulübümüz için çok değerli varlık olduğunu biliyoruz. Müze hazırlık çalışmaları sırasında olay ortaya çıktı. Başkan olarak da kupanın bir an önce bulunup kulübe getirilmesiyle ilgili çağrı yaptım, mesele bu ama nerede olduğunu bilmiyorum. Şu an araştırıyoruz. Nereden çıkacak bakalım?”

Durul, “Nasıl olur da bu kadar boşta kalır, sahip çıkılmaz. Niye kulüpte değil? Ben bunu sorguluyorum kulüp başkanı olarak. Bizim için çok önemli bir değer” dedi.

Başkan, şampiyonluk hedefiyle başladıkları ligde üçte üç yaptıklarını ve başarının konuşulması gereken süreçte kayıp kupanın konuşulmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/kocaelisporun-sampiyonluk-kupasi-kayboldu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder