Maça ‘Yeşil’ maskesiyle gittiler - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

31 Ağustos 2024 Cumartesi

Maça ‘Yeşil’ maskesiyle gittiler

Amedspor geçen hafta İstanbul Olimpiyatı Stadyumu’nda Sakaryaspor ile karşılaştı. Maçın ardından sosyal medyada paylaşılan görüntülerde maça giden Sakaryaspor taraftarının faili meçhul cinayetlerle tanınan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın fotoğrafından maske yaptığı, bu maskelerle maça gittiği ortaya çıktı.

Yeni Yaşam Gazetesi’nin haberine göre sosyal medyada görüntüyü paylaşan bazı Amedsporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve yargıyı bu görüntülere ilişkin göreve davet etti.

Medyabar’ın bildirdiğine göre Amedspor maçına ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın maskeleriyle giden 11 Sakaryaspor taraftarı gözaltına alındı.

Sakaryaspor taraftarlarının ‘Yeşil’ maskesi gerekçesiyle gözaltına alınıp haklarında adli ve idari işlem başlatılmasıyla ilgili Sakaryaspor taraftar grubu Tatangaların önde gelen isimleri sosyal medyada tepki gösterirken çok sayıda taraftar gözaltındaki arkadaşlarına destek vermek için emniyete gitti.

CHP Sakarya milletvekili Ayça Taşkent X hesabından yaptığı paylaşımda “Sakaryaspor’un yeşili umudun, mücadelenin, barışın, birliğin ve beraberliğin yeşilidir. Şehrimiz, bu toprakların en kirli faili meçhul tetikçilerinin değil; “dünyayı güzellik kurtaracak” diyen Sait Faik’in şehridir. Umarım gençlerimiz yaptıkları bu yanlışın farkına varırlar” dedi.



Kaynak: SPOR – Aktifhaber https://aktifhaber.com/spor/maca-yesil-maskesiyle-gittiler.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder