14 Rus askerin yer aldığı uçak Akdeniz’de radarda kayboldu - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

18 Eylül 2018 Salı

14 Rus askerin yer aldığı uçak Akdeniz’de radarda kayboldu

Rus Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Suriye’deki Lazkiye eyaletinde dört İsrail jeti tarafından düzenlenen saldırı sırasında, 14 askeri personelin yer aldığı bir Rus askeri Il-20 uçağının radarlardan kaybolduğu belirtildi.
Lazkiye’ye bir saat süren saldırı yerel saatle 22.00 civarında başladı. Suriye ordusuna ait iki tesisin yanı sıra bir elektrik santrali de hedef alındığı kaydedildi. Açıklamada; Suriyeli yetkililer tarafından, saldırının ‘yabancı’ olduğunu ve ‘denizden’ geldiğini, ancak İsrail’in arkasında olup olmadığının tespit edilemediğinin aktarıldığı ifade edildi. Yetkililere göre saldırıda yedi kişi yaralandı. Rusya ve Türkiye arasında İdlib vilayetinin silahlardan arındırılmasını öngören anlaşmanın başlamasından birkaç saat sonra Lazkiye’ye yapılan saldırının dikkat çekici olduğu vurgulandı.
The post 14 Rus askerin yer aldığı uçak Akdeniz’de radarda kayboldu appeared first on IPA - International Press Agency.


Kaynak: Gündem – IPA – International Press Agency http://ipahaber.com/2018/09/18/14-rus-askerin-yer-aldigi-ucak-akdenizde-radarda-kayboldu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder