Erdoğan: Kriz-mriz sakın inanmayın, bunlar manipülasyondur - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

19 Eylül 2018 Çarşamba

Erdoğan: Kriz-mriz sakın inanmayın, bunlar manipülasyondur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ihya dönemini yaşadığını belirterek, “Kriz-mriz sakın inanmayın bunlar manipülasyondur. Güçlenerek geleceğe yürüyoruz. Öyle AVM’lerde şurada burada manipülasyon yapanlara aldanmayın.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Gaziler Günü etkinliğinde konuşan Erdoğan, döviz üzerinden alım-satım ve her türlü kiralamanın yasaklandığını yineledi.

ERDOĞAN: DOLAR-EURO İLE KİRA-MİRA YOK!

“Dolar ile euro ile kira-mira yok. Bundan sonra Türk Lirası geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler.” diyen Erdoğan, ABD’de değil Türkiye’de yaşadıklarını söyledi.

Erdoğan, “Burada Türk Lirası’nın hükmü vardır. Türk Lirası ile mağazanı kiraya verirsin alışverişini yaparsın.” diye konuştu.

Döviz üzerinden yapılan sözleşmeler 30 gün içinde TL’ye dönüştürülecek

The post Erdoğan: Kriz-mriz sakın inanmayın, bunlar manipülasyondur appeared first on IPA - International Press Agency.



Kaynak: Gündem – IPA – International Press Agency http://ipahaber.com/2018/09/19/erdogan-kriz-mriz-sakin-inanmayin-bunlar-manipulasyondur/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder