G-20 başladı: Erdoğan, Putin ve Trump’la ‘S-400’leri’ görüşecek - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

28 Haziran 2019 Cuma

G-20 başladı: Erdoğan, Putin ve Trump’la ‘S-400’leri’ görüşecek





G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak için dün Osaka’ya gelen Erdoğan etkinliğin ilk gününde de yoğun gündemine devam edecek. İlk olarak resmi karşılama ve aile fotoğrafı çekim törenine katılan Erdoğan, ardından G20 liderlerinin katılacağı dijital ekonomi temalı bir yan etkinliğe katılacak. Söz konusu toplantının ardından “küresel ekonomi, ticaret ve yatırımlar” oturumuna katılım göstermesi beklenen Erdoğan’ın sonrasında ise dijital ekonomi ve yapay zeka konularının ele alınacağı “Yenilik” temalı oturuma katılması bekleniyor.

PUTİN VE TRUMP İLE GÖRÜŞECEK

Erdoğan’ın akşam saatlerinde ise BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’i kabul etmesi bekleniyor. Erdoğan aynı zamanda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı (ABD) Donald Trump ile de bir araya gelecek. Görüşmelerin ana gündem maddesini S400 savunma sistemleri ve F35 savaş uçaklarının alım süreci oluşturacak.



Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/g-20-basladi-erdogan-putin-ve-trumpla-s-400leri-gorusecek-h134236.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder