Bakan Berat Albayrak’ın yerine Naci Ağbal mı geliyor? - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

28 Haziran 2019 Cuma

Bakan Berat Albayrak’ın yerine Naci Ağbal mı geliyor?



Her ne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan “dışarıdan zorlamayla olmaz” dese de kulisler yeni bir kabine değişikliği olacağı yönünde hareketli.

Olası bir kabine revizyonunda Türkiye’de giderek derinleşen ekonomik kriz nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda yapılacak bir değişiklik kritik önem taşıyor. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın üst üste açıkladığı ve uzmanlar tarafından “yapısal bir reform içermemekle” eleştirilen ekonomi paketleri krize bir çare olamadı. Yeni bir kabine revizyonunun gündeme gelmesiyle de gözler bu bakanlıkta yapılacak değişikliğe çevrildi. 

Yeni bir iddia ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yerine eski Maliye Bakanı olan Naci Ağbal’ın geleceği yönünde.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ardından bakanlıklarda yapılan değişiklikle Hazine Müsteşarlığı ve Maliye Bakanlığı birleştirilmişti. Sistemin aksayan yönlerine ilişkin yürütülen çalışma kapsamında bu birimlerin tekrar ayrılacağı ve Maliye Bakanlığı’nın başına Naci Ağbal’ın getirileceği iddia ediliyor. 

Naci Ağbal, 2015-2018 yılları arasında Maliye Bakanı olarak görev yapmıştı.

 



Kaynak: http://aktifhaber.com/siyaset/bakan-berat-albayrakin-yerine-naci-agbal-mi-geliyor-h134237.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder