MHP’li Semih Yalçın gösteriyor Ülkücü gençlik saldırıyor - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

9 Mart 2021 Salı

MHP’li Semih Yalçın gösteriyor Ülkücü gençlik saldırıyor



Sosyal medya hesabından tehdit ettiği kişilerin saldırıya uğramasıyla dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Gazeteci Levent Gültekin’in saldırıya uğraması sonrası yeniden gündeme geldi. Saldırıları sahiplenmeyen Yalçın, “Bu hareketin delisi çoktur” demişti.

HEDEF GÖSTERDİ, SALDIRIYA UĞRADI

Gültekin, geçen hafta katıldığı bir programda “Türkeş milliyetçilik hastalığını, ırkçılık hastalığını bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüş, sırf o milliyetçilik biz ülkeyi herkesten daha fazla seviyoruz tuhaflığıyla, milyonlarca gencin hayatını karartmıştır” ifadelerini kullanmıştı. Yalçın da Twitter hesabından Gültekin’i hedef gösterdi. Semih Yalçın, “Levent Gültekin adındaki azınlık ırkçısı gazeteci ve yazar taslağı, açıkça ilan edemediği bölücülük ve Türk düşmanlığını, duçar olduğu MHP nevrozu üzerinden teşhire çalışıyor” ifadelerini kullandı. Gültekin, uğradığı saldırı sonrası vücudunun ve yüzünün çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandı.

DARBEDİLENLER YALÇIN’I İŞARET ETTİ

Ocak ayında Gelecek partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu saldırıya uğramış, iki isim de MHP’li Yalçın’ı suçlamıştı. Uğuroğlu, “Yeniçağ Ankara eski Temsilcisi değerli kardeşim Sabahattin Önkibar iki kez alçakça saldırıya uğradı… Yeniçağ yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ alçakça saldırıya uğradı. Bana veya yazarlarımıza bir kez daha saldırı olursa, hatta öldürülürsek birinci derece sorumluları Bahçeli, Semih Yalçın ve Soylu’dur” demişti.

BU HAREKETİN DELİSİ ÇOKTUR, TALİMAT DİNLEMEZLER

Saldırılarla ilgili Habertürk yazarlarından Nagehan Alçı’ya konuşan Yalçın, “Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler… Bakın biz 80 öncesinin içinden geldik. Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım” demişti.



Kaynak: http://aktifhaber.com/gundem/mhpli-semih-yalcin-gosteriyor-ulkucu-genclik-saldiriyor-h157796.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder