Artık Cumhur İttifakı’nın adayı da merak konusu - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

2 Kasım 2021 Salı

Artık Cumhur İttifakı’nın adayı da merak konusu


Görüntüleri izleyen LDP eski başkanı Cem Toker, “Siyasette en merak ettiğim soru: Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” dedi.

Kötü ekonomi yönetimi yüzünden siyasetin en hararetli tartışmaları erken seçim etrafına dönüyor. Haber kanallarının en çok tartıştığı konu ise Millet İttifakının adayının kim olacağı.  Henüz belirlenmiş bir seçim takvimi olmadığı için ittifak adayını açıklamıyor. Uzmanlara göre ise bu doğru bir taktik.

Cumhur İttifakının adayı ise aylar öncesinden belli oldu. Son kongrede Devlet Bahçeli Erdoğan’ın adaylığına onay verdiklerini açıklamıştı.

ERDOĞAN’IN SAĞLIK SORUNLARI

Öte yandan Canlı yayınlarda bazen donakalan bazen de uyuya kalan Erdoğan’ın sağlık problemlerini tartışılır son aylarda hale geldi. Kurban Bayramında, online düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Erdoğan, uyuya kaldı. Bunun yanı sıra Erdoğan, promtera rağmen konuşmasını unutuyor, katıldığı programlarda sık sık pot kırıyor.



Fakat sosyal medyada son dolaşıma giren video Erdoğan’ın çok derin sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu gösteriyor. Saray’da çekilen görüntülerde Erdoğan neredeyse yürüyemez halde. Oldukça halsiz görünen Erdoğan’ın sendelediğini gören korumaları, düşme tehlikesi yaşayan Erdoğan’ın bir anda etrafını sarıyor.

Bu görüntüler bir sonraki seçimde Cumhur İttifakı’nın adayı Erdoğan’ın seçim kampanyasını nasıl yürüteceği sorusunu akıllara getiriyor.

EN MERAK ETTİĞİM SORU

Erdoğan’ın gelecek seçimlerde aday olmayacağını ima eden Liberal Parti eski Genel Başkanı Cem Toker, “Siyasette en merak ettiğim soru: Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” ifadelerini kullandı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder