15 Temmuz’un yeni bir perdesi daha aralanıyor! Beyaz çelik yelek giyen rütbeli askerler kimdi? - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

21 Mayıs 2024 Salı

15 Temmuz’un yeni bir perdesi daha aralanıyor! Beyaz çelik yelek giyen rütbeli askerler kimdi?

15 Temmuz’da giyilen beyaz çelik yeleklerin sırrı. Normal şartlarda polisin gömlek altı kullandığı beyaz çelik yelekler 15 Temmuz akşamı hangi amaçla kullanıldı ? Albay Mehmet Dağcı’nın gündeme getirdiği 15 Temmuz gecesinde görev yapan beyaz çelik yelekliler konusunu gazeteci Adem Yavuz Arslan yeni verilerle yorumladı. Arslan ayrıca Hulusi Akar ve Hakan Fidan’ın 15 Temmuz’da orduya nasıl tuzağa çektiğini anlattı.

Arslan, normal şartlarda polisin gömlek altı kullandığı beyaz çelik yeleklerin 15 Temmuz akşamı farklı amaçlarla kullanıldığına dikkat çekti.

Hulusi Akar’ın ısrarla mahkemelerden TBMM’den kaçırılmasının sırrının her geçen gün daha da belirginleştiğini kaydeden Arslan, “Mahkeme dosyalarında yer alan belgelere göre Hulusi Akar ve Hakan Fidan aynı anda 5 farklı planı uygulayıp TSK’yı tuzağa çekti. İlk kez göreceğiniz belgeler Hulusi Akar’ın kumpastaki rolünü daha da netleştirdi.”

Askeri sokağa çekmek için üretilen ‘istihbarat’ raporlarının rolü, 15 Temmuz’dan 4 gün önce Genelkurmay’a ‘saldırı’ uyarısı gibi bir çok detayı bu videoda izleyebilirsiniz;



Kaynak: https://aktifhaber.com/gundem/15-temmuzun-yeni-bir-perdesi-daha-aralaniyor-beyaz-celik-yelek-giyen-rutbeli-askerler-kimdi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder