AKP’li başkan Belediye arabaları ile esrar taşıtıp, pavyonlardan çıkmamış - TRHABER

TR Haber | Tüm Haberler | @Tr__Dunya @Tr__Spor @Tr__WEB @trhbr1 @Tr__Teknoloji hesaplarımız twitter tarafından kapanmıştır. ==>> @Tr_Hbr_ @TR__Tube @Magduriyetler_ @Tr__Ekonomi Tr__News hesapları aracılığıyla yayındayız.

 TR NEWS
LightBlog

19 Mayıs 2024 Pazar

AKP’li başkan Belediye arabaları ile esrar taşıtıp, pavyonlardan çıkmamış

Gün geçmiyor ki bir AKP’linin uyuşturucuya bulaştığı haberi medyaya düşmesin. Şimdi de Koruması ile kavga eden AKP’li Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın belediye araçlarıyla esrar taşıttığı ve Ankara’daki pavyonlarda yüklü para harcadığı ortaya çıktı.

2014 yılında belediye başkanlığı koltuğuna oturan AKP’li Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın yıllarca en yakınında bulunan koruması şok ifaşalarda bulundu.

Kavga ettiği koruması, Ankara’da bulunan bir işletmede, kalabalık bir arkadaş grubunu ağırlayarak, viski ve şampanyaların su gibi aktığı gecede Özcan, 74 bin 656 TL hesap ödediğini açıkladı.

HalkTV’den Mustafa Balcı’nın haberine göre, ufak bir ilçenin belediye başkanı olmasına rağmen Özcan’ın tüm akrabalarının bölgedeki belediye ve bakanlık binalarında kadrolu işe girmesi ilçede tepkilere neden olurken, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Özcan ve Bilen ailesinin arasındaki husumet Bilen ailesinden bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Cinayetin ardından Tayyar Özcan’ın kardeşleri Lokman Özcan ve İsmail Özcan ile kuzeni Muhammet Tezcan cezaevine gönderildi. Bilen ve Özcan ailesi arasındaki gerilim devam ederken, Tayyar Özcan’ın yıllarca en yakınındaki isimden şoke edici ifşaalar ortaya atıldı.

‘PAVYONALARDAN ÇIKMADI’

Özcan’ın yıllarca korumalığını yapan S.B, kendisinin de olduğu bir masada Özcan’ın birçok kadını ağırladığını, viski ve şampanyaların su gibi aktığı gecede AKP’li belediye başkanı tarafından toplam 74 bin 656 TL hesap ödendiğini belirterek, o geceye ait bazı videoları dolaşıma soktu.

Özcan’ın çocukluğundan beri alkole çok düşkün olduğunu belirten S.B., Pervari belediye başkanının sıklıkla Ankara’ya gittiğini ve sürekli pavyonlarda sabahladığını iddia etti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Özcan, S.B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken, suç duyurusuna karşılık S.B.’nin verdiği ifadede anlattıkları hayrete düşürdü.

‘BELEDİYE ARABALARI İLE SRAR TAŞITTI’

Yıllarca Özcan’ın korumalığını yapan S.B., uyuşturucu ticareti gerekçesiyle 5 yıl cezaevinde kaldığını ancak suça konu eylemi Özcan adına işlediğini ve yıllarca sustuğunu belirtti.

Özcan’ın 2014 yılında belediye başkanı olmadan önce oldukça yoksul bir aileye sahip olduğunu belirten S.B., aradan geçen 10 yılda Özcan’a ait tüm akrabaların devlete ait kurumlarda yönetici pozisyonlarında işe sokulduğunu, Özcan’ın uzaktan akrabalarının dahi belediye ihaleleri ile ihya edildiğini iddia etti.

‘PERVARİ’Yİ AKRABALARININ ÜZERİNE YAPTI’

S.B., Pervari’de tapuları Özcan’ın uzaktan akrabaları üzerine yapılan çok sayıda apartman, dükkan ve benzin istasyonu bulunduğunu, kamu araçlarının yalnızca bu benzin istasyonundan yakıt almalarının zorunlu tutulduğunu belirtti.

‘HEPSİ YALAN’ DEDİ

Konuya ilişkin halktv.com.tr’nin ulaştığı Tayyar Özcan, görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu doğrularken, söz konusu videonun yıllar öncesine ait olduğunu ve o gece yüklü bir hesap ödenmediğini belirtti. Özcan, S.B. hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, kendisine yöneltilen tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu savundu.



Kaynak: https://aktifhaber.com/gundem/akpli-baskan-belediye-arabalari-ile-esrar-tasitip-pavyonlardan-cikmamis.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder